18 Νοεμβρίου 2013

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Τη μορφή δοκιμαστικού αγώνα (test event) ενόψει του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Παράκτιας Κωπηλασίας 2014 που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη είχαν φέτος οι ετήσιοι διασυλλογικοί αγώνες κωπηλασίας «Δανιόλια» που διοργάνωσε ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Οι αγώνες που περιελάμβαναν 4 αγωνίσματα ανδρών και γυναικών, διεξήχθησαν σε μια τριγωνική διαδρομή συνολικού μήκους 5.500 μέτρων, με αφετηρία και τερματισμό μπροστά στο Λευκό Πύργο, δίνοντας την ευκαιρία σε ένα μεγάλο πλήθος θεατών να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών.
Από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης συμμετείχαν στους αγώνες οι Καραμήτρος Θωμάς και Κακούρης Νίκος(4οι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα φέτος) που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο διπλό σκιφ ανδρών. Το κατερινιώτικο πλήρωμα ξεχώρισε από την αρχή του αγώνα και δεν απειλήθηκε καθ΄όλη τη διάρκεια της κούρσας.
Αξίζει να σημειωθεί πως η ιδιαιτερότητα και η πρωτοτυπία της συγκεκριμένης διοργάνωσης προσέλκυσε αρκετούς αθλητές με μεγάλες διεθνείς διακρίσεις που θέλησαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε κάτι νέο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !