18 Νοεμβρίου 2013

Θερμή υποδοχή για το Θέατρο Ράχης



Το «Παραμύθι χωρίς όνομα», ένα από τα πιο δημοφιλή έργα του Ιάκωβου Καμπανέλλη, το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο αφήγημα της Πηνελόπης Δέλτα παρουσίασε – στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ» - το Θέατρο Ράχης, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους & Κατερίνης «Άγιος Φώτιος».


Ο μύθος του έργου αποτελεί αλληγορία για την Ελλάδα, η οποία βρίσκεται καθημαγμένη από τα διάφορα πολιτικά και κοινωνικά δεινά και δίνει την ευκαιρία στον συγγραφέα να προσεγγίσει την νεοελληνική πραγματικότητα και τα προβλήματά της. Το διαχρονικά επίκαιρο έργο, σατιρίζει το πώς διοικείται ο τόπος και τον τρόπο που αντιδρά ο λαός.

Την παράσταση προλόγισαν ο σκηνοθέτης – ηθοποιός Γιώργος Φουρνιάδης και το μέλος του Δ.Σ. του Ο.Π.Π.Α.Π. Μυράντα Παππά, ενώ χαιρετισμό εκ μέρους του ΟΠΠΑΠ απηύθυνε το μέλος του Δ.Σ. και πρόεδρος της Σχολής Γονέων Κων/νος Κορομπίλης, ο οποίος τίμησε με ένα συμβολικό αναμνηστικό δώρο (για την συμμετοχή στα Αικατερίνεια), τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Ράχης «ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ» Δημήτρη Ντούρο.

Την παράσταση παρακολούθησε ο Αναπληρωτής Δημάρχου Κατερίνης Αναστάσιος Παπαζήσης, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, φορέων, συλλόγων και πλήθος κόσμου, ο οποίος αποζημίωσε με ένα ζεστό παρατεταμένο χειροκρότημα όλους τους συντελεστές για την άρτια παρουσίαση του έργου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !