4 Ιουνίου 2015

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κατερίνη και Πέλλα

  • Συνελήφθη χθες (02-06-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, ένας 63χρονος ημεδαπός για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε
    περιφραγμένο οικόπεδο στην οικία του  4 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 32 εκατοστά έως 1 μέτρο και 25 εκατοστά τα οποία και εκριζώθηκαν. Επιπλέον σε έρευνα της οικίας του διαπιστώθηκε να αποκρύπτει μικροποσότητα κάνναβης.
  • Συνελήφθη χθες (03-06-2015) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του της Πέλλας ένας 37χρονος ημεδαπός για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο όχημα που επέβαινε διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα ηρωίνης.
  • Συνελήφθη χθες (03-06-2015) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Πιερίας, μία 30χρονη ημεδαπή για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !