20 Νοεμβρίου 2014

Το " Κάστρο των Χριστουγέννων" στο Σιδηρόκαστρο Σερρών



Οι γιορτές πλησιάζουν...Ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τις υποχρεώσεις και τις σκοτούρες για να διασκεδάσουμε και να χαρούμε! Με αυτό το σκοπό λοιπόν για τρίτη συνεχή χρονιά η ομάδα των εθελοντών του " ΚΑΣΤΡΟΥ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ" διοργανώνει στην κεντρική πλατεία Σιδηροκάστρου ένα δεκαήμερο εκδηλώσεων που θα διαρκέσει από τις 21 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2014.

Αυτή τη χρόνια όλα ξεκινούν μέσα από ένα παραμύθι. Η νεράιδα Σίντια και ο άρχοντας του κάστρου καταφθάνουν στην πλατεία της πόλης μας για να φωταγωγήσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να σημάνουν έτσι την έναρξη των εκδηλώσεων. Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Οι επόμενες μέρες είναι γεμάτες από δωρεάν δραστηριότητες (σπιτάκια ζύμης, σοκολάτας, παραμυθιού, κουκλοθέατρου, ζωγραφική προσώπου κ.ά.) για να χαρούν οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι μας φίλοι.

Και επειδή όπως λέει και ο σοφός λαός μας «νηστικό αρκούδι δεν χορεύει», κάθε σύλλογος της πόλης μας θα έχει το δικό του σπιτάκι προσφέροντας στους επισκέπτες ξεχωριστές λιχουδιές και προϊόντα.

Χριστούγεννα όμως χωρίς Άγιο Βασίλη δε νοούνται, γι' αυτό ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών θα ταξιδέψει και φέτος από τη μακρινή Καισαρεία για να μας υποδεχτεί στο σπιτάκι του και να μας μοιράσει τα δώρα του. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η υποδοχή του νέου έτους θα γίνει, όπως προστάζει η παράδοση, μέσα σε γιορτινό κλίμα με ζεστό κρασί και ατελείωτο χορό.

Σας περιμένουμε λοιπόν να επισκεφθείτε το ΚΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ για να ζήσουμε στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς και παρακαλούμε όποιον επιθυμεί να στηρίξει την προσπάθειά μας αυτή με οποιονδήποτε τρόπο, γιατί ο εθελοντισμός μπορεί να προκαλέσει μόνο ευχάριστα συναισθήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !