23 Οκτωβρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΓΚΥΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

       
 Ο ερχομός ενός παιδιού είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή ενός ζευγαριού. Προκειμένου να ανταποκριθεί η μέλλουσα μητέρα σε αυτή τη σημαντική αποστολή, πρέπει πρωτίστως να βρίσκεται η ίδια στην καλύτερη ψυχική και σωματική υγεία.

        Οι υποψήφιες μητέρες που επιθυμούν να προετοιμαστούν για τη διαδικασία του τοκετού, αλλά και να πληροφορηθούν σχετικά με τον μητρικό θηλασμό και την περιποίηση του μωρού μετά τη γέννησή του, μπορούν να παρακολουθήσουν την ειδική σειρά μαθημάτων που πραγματοποιούνται από εξειδικευμένες Μαίες στη Μαιευτική Κλινική του Γ.Ν. Κατερίνης.
       Τα μαθήματα για τα οποία εκδήλωσαν ενδιαφέρον δεκάδες γυναίκες απευθύνονται σε όλες τις έγκυες υποψήφιες μητέρες μετά τον 7ο μήνα και πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη & Πέμπτη, ώρες 11:00 – 13:00) και ολοκληρώνονται σε πέντε δίωρες συνεδρίες.
        Στη διάρκεια των μαθημάτων ψυχοπροφυλακτικής μεθόδου (ανώδυνου τοκετού) η μέλλουσα μητέρα προετοιμάζεται ψυχικά και σωματικά για να μπορέσει να μειώσει και να εκμηδενίσει την ένταση του πόνου, και να βοηθήσει  με την κατάλληλη συμπεριφορά της στη γρήγορη και φυσιολογική εξέλιξη του τοκετού.
         Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2351350258 & 2351350259 κατά τις εργάσιμες ημέρες,  από τις 07:00 έως τις 15:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !