19 Οκτωβρίου 2014

Πρωτάθλημα Υποδομών - Παιδικό / ΠΑΕ Ποντίων – ΣΦΚ Πιερικός / 0 - 4

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα το Παιδικό του Πιερικού   κατέβαλε  την αντίστοιχη ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων και νίκησε  στο εναρκτήριο παιχνίδι της ΕΠΣ Πιερίας στο πρωτάθλημα Υποδομών το πρωί της Κυριακής  στην Ν. Ζωή. Οι παίχτες του Τσιαμπέρα Β. εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στο
κέντρο της άμυνας και με τον Ρούντο προηγήθηκαν με 2 – 0   στο πρώτο μέρος. Το πρώτο γκολ ήρθε όταν ο επιθετικός του Πιερικού έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε τον Τζιμόπουλο Δ. ενώ το δεύτερο  πάλι από τον ίδιο παίχτη με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή  στην αντίπαλη εστία μετά από απόκρουση του Τερματοφύλακα των Ποντίων. Στη συνέχεια οι παίχτες του Γ. Μπεκιάρη αφυπνίστηκαν, βγήκαν μπροστά , πήραν τον έλεγχο του κέντρου και προσπάθησαν να επιτεθούν κυρίως από τα πλάγια όμως οι προσπάθειες τους ήταν ημιτελείς και δεν ανησύχησαν τον γκολκίπερ του Πιερικού. 
Στο δεύτερο μέρος έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι   με τους παίχτες του Γ. Μπεκιάρη να απειλούν  κυρίως   με στημένα αλλά και στην κορυφή της επίθεσης κυρίως με τον Τουλίκα Γ. Το καλό όμως στήσιμο των παιχτών του Πιερικού δεν επέτρεψε  στους Πόντιους να πετύχουν κάποιο τέρμα και στις αντεπιθέσεις του ο Πιερικός διεύρυνε το σκορ σε 0 – 4 με τους Ναρίνογλου και Τσιουμτσιούδα. Το τέλος της αναμέτρησης από την Διαιτητή Δανηιλίδου βρήκε τους παίχτες των δύο ομάδων να δίνουν τα χέρια ανανεώνοντας το ραντεβού για τον δεύτερο γύρο. Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο προπονητής της Μεικτής Πιερίας κ. Μαυρομουστακίδης Γ. ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν , προπονητές  ακαδημιών της ΕΠΣ Πιερίας και αρκετοί γονείς.
ΠΑΕ Ποντίων ( Προπονητής : Μπεκιάρης Γιώργος) : Τσιμόπουλος Δ. (Τ), Σκαμπαρδώνης Β. , Ζαχούλης Β., Τερζίδης Π., Γκοτζαμανίδης Ν., Μπατσαράς Ο., Χατζηαργυρίου Α. , Κατσάρας Α., Τσενικλής Κ. , Τουλίκας Γ. ,  Καρακούσης Γ. , Νταμπώσης Φ., Γιαννακός Θ., Τζήκας Σ. , Σαββίδης Π., Κουτσουράς Γ.
ΣΦΚ Πιερικός ( Προπονητής : Τσιαμπέρας Β. ) : Ναρίνογλου , Τσιουμτσιούδας, Μητράκας, Τουλίκας , Αγγέλης, Μαργαρίτης , Ηλιάδης, Μπούκλας, Μπουσμάλης, Παπαθανασίου, Ράντος, Καλαιτζίδης, Ευμορφίδης, Φορτομάρης, Ρούντος, Τοπάλης, Παπαδόπουλος, Γαλανόπουλος, Μαιτελάρι, Τόλιας.   

Καρακούσης Σάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !