19 Οκτωβρίου 2014

22χρονος Αλβανός πουλούσε Ναρκωτικά στο ΑΠΘ

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών.


Στο πλαίσιο των ελέγχων αυτών, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν κατά το τελευταίο 24ωρο, στο κέντρο της πόλης, καθώς και σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης συνολικά επτά (7) άτομα.


Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση δύο εκ των συλληφθέντων, ενός 22χρονου υπηκόου Αλβανίας και ενός 34χρονου ημεδαπού, οι οποίοι εντοπίστηκαν απόγευμα της 17-10-2014, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε,  σε υπαίθριο χώρο του ΑΠΘ, κατά τη διάρκεια μεταξύ τους συναλλαγής. Στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των (316) ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ψυχοτρόπων ουσιών, καθώς και (18,1) γραμμάρια κάνναβης, τα οποία απέρριψε στο έδαφος, αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο. Στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκαν και κατασχεθήκαν (3,4) γραμμάρια κάνναβης, τα οποία προμηθεύτηκε από τον έτερο συλληφθέντα.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι ειδικές δράσεις για την αντιμετώπιση κάθε παράνομης συμπεριφοράς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !