9 Μαΐου 2013

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στα Μονόσπιτα Νάουσας


Η θρησκευτική και πολιτιστική παράδοση αποτελούν δομικά στοιχεία που ενώνουν άρρηκτα την κοινωνία μας. Ας προτρέψουμε συγγενείς, φίλους και γνωστούς να συμμετέχουν ενεργά και να γίνονται κοινωνοί και ταυτόχρονα αρωγοί πάσης φύσεως πολιτιστικών εκδηλώσεων. Οι παλιότεροι έχουν χρέος να διδάσκουν τους νεώτερους για τα έθιμα, την γλώσσα, τις θρησκευτικές και λαογραφικές παραδόσεις καθώς και οι νεώτεροι να τα μεταδίδουν στις επόμενες γενιές ώς βαριά κληρονομιά του τόπου τους.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δ.Δ. Μονοσπίτων στα πλαίσια του εορτασμού των Αγίων Τιμοθέου και Μαύρας στις 7 και 8 Μαίου. Του Πανηγυρικού Εσπερινού και την περιφορά των εικόνων παρουσία τοπικών αρχών και πλήθος κόσμου καθώς και την Αρχιερατική Λειτουργία της 8 Μαϊου διαδέχθηκαν βραδινές εκδηλώσεις με χορούς από Πολιτιστικούς Συλλόγους γειτονικών δήμων αλλά και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Μαύρας όπου τα μέλη του έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να οργανωθεί άψογα το διήμερο των εκδηλώσεων παρόλο των ακραίων καιρικών φαινομένων.
Συγχαρητήρια παιδιά σε όλους και να είστε σίγουροι ότι  η εταιρία emphyton θα βρίσκεται συνεχώς πλάι σας και αρωγός των γόνιμων προσπαθειών σας. 


Πουλτσίδης Γιώργος
Γενικός Διευθυντής
emphyton

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !