9 Μαΐου 2013

79ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ


Κάτω από πολύ καλές συνθήκες και χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (9/5) η πρώτη μέρα της Α΄ φάσης του 79ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας-Ford για τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Νέων, Εφήβων και ελαφρών βαρών, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά. 

Η πρεμιέρα της κορυφαίας εσωτερικής διοργάνωσης περιελάμβανε 39 προκριματικές σειρές όλων των κατηγοριών και ήδη τα πρώτα μηνύματα από τον συναγωνισμό ήταν άκρως αισιόδοξα. 
Από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 12 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις αφού όλα σχεδόν τα πληρώματα προκρίθηκαν απευθείας στον τελικό. Πιο συγκεκριμένα την συμμετοχή στον τελικό έχουν ήδη εξασφαλίσει οι αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. στα αγωνίσματα σκιφ γυναικών, δίκωπο εφήβων, σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών, τετράκωπο χωρίς πηδαλιούχο εφήβων, διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών.
  Η αυριανή μέρα αναμένεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα αφού στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται επαναληπτικές και ημιτελικές σειρές που θα καθορίσουν και τα πληρώματα που θα πάρουν τις προκρίσεις για τους μεγάλους τελικούς του σαββατοκύριακου. Τα πληρώματα του Ν.Ο.ΚΑΤ. που θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στις επαναληπτικές σειρές είναι η τετράκωπος με πηδαλιούχο εφήβων και το διπλό σκιφ νεανίδων.
Η πρώτη κούρσα έχει οριστεί για τις 08:00 ενώ ο τελευταίος επαναληπτικός της ημέρας θα ξεκινήσει στις 10:34. Από εκεί και πέρα θα ακολουθήσουν οι ημιτελικοί οι οποίοι και θα κλείσουν το πρόγραμμα της 2ης ημέρας, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί όλων των αγωνισμάτων. 
                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !