16 Μαρτίου 2012

Έδεσσα: Διανομή εντύπου υλικού με όλους τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους



Ο Δήμος Έδεσσας μέσω του Αντιδημάρχου κ. Δημήτρη Γιώγα σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Πέλλας και του επιστημονικά υπευθύνου κ. Λάζαρο Σιάντση, διένειμαν την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 στους μαθητές της Ε’ Δημοτικού του 2ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας,


 ενημερωτικό έντυπο με όλους τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Έδεσσας, με αφορμή την ημέρα κατά της ενδοσχολικής βίας, που ορίστηκε η 6η Μαρτίου από το Υπουργείο Παιδείας.
Το ενημερωτικό αυτό έντυπο θα διανεμηθεί σε όλους τους μαθητές του Δήμου διαφόρων τάξεων και σκοπό έχει να τους ενημερώσει για την ύπαρξη των συλλόγων αυτών και να αποτελέσει κίνητρο – έναυσμα συμμετοχής τους σε αυτούς.
Η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου, η ενίσχυση της κοινωνικότητας, της ομαδικότητας και της συνεργασίας μέσα από την συμμετοχή τους είναι το ζητούμενο. Είναι μια εναλλακτική πρόταση απέναντι στην μη ορθή χρήση του διαδικτύου. Είναι μια δημιουργική διέξοδος για να διοχετεύσουν τα παιδιά την ενέργεια τους, αντί να την προβάλλουν με επιθετικό ή βίαιο τρόπο μεταξύ τους.
Το έντυπο εκδόθηκε με την υποστήριξη της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Έδεσσας και του Προέδρου του Εφορευτικού Συμβουλίου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης κ. Δημήτρη Γιώγα, στηρίζοντας έμπρακτα την πρωτοβουλία του Κέντρου Πρόληψης «Όραμα», το οποίο είχε συγκεντρώσει το ενημερωτικό υλικό.

Ηλεκτρονικά το έντυπο έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.kporama.gr

 
Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !