16 Μαρτίου 2012

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ



ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη


Μαθήματα αλληλεγγύης από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Επαρχίας Ελασσόνας, που δείχνοντας για μια ακόμη φορά το ανθρώπινο του πρόσωπο και με αφορμή την σοβαρή οικονομική κρίση που πλήττει την κοινωνία και τα νοικοκυριά, διένειμε χθες τρόφιμα σε 300 οικογένειες(από όλες τις περιοχές του Δήμου Ελασσόνας), που αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα.


Ο δραστήριος σύλλογος προμηθεύτηκε τα τρόφιμα με δικά του έξοδα, μάλιστα δε δημοσιοποίησε τον αριθμό λογαριασμού του Κυνηγετικού Συλλόγου Επαρχίας Ελασσόνας, για όποιον πιθανόν θα ήθελε να συμβάλει οικονομικά στην όλη προσπάθεια( ATE BANK 250 01 014493 14 ).
Η δωρεάν διανομή άρχισε, στον χώρο του Δημοτικού χώρου Στάθμευσης(δίπλα από το Πνευματικό Κέντρο), ενωρίς το πρωί, και
ολοκληρώθηκε τις μεσημεριανές ώρες. Στο έργο της διανομής βοηθούσαν ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Αλληλεγγύης Δήμου Ελασσόνας – δημοτ. σύμβουλος κ. Δημ. Έξαρχος, ο πρόεδρος των Κυνηγών κ. Φίλιππος Πακάκης και αρκετά μέλη του συλλόγου.
Τα 40 κιλά τροφίμων για κάθε οικογένεια περιελάμβαναν αλεύρι, ρύζι, πατάτες Νευροκοπίου, φασόλια και φακές.
Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του προέδρου του Κυνηγετικού Ελασσόνας κ. Φιλίππου(Πίπη) Πακάκη στην «Ε»:
«Αποφασίσαμε ως σύλλογος να βοηθήσουμε έμπρακτα τις οικογένειες του ενιαίου Δήμου Ελασσόνας, που αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Με βάση τις καταστάσεις του Δήμου Ελασσόνας και σε συνεννόηση με τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων, αγοράσαμε και διανέμουμε περίπου 40 κιλά τροφίμων σε κάθε οικογένεια. Θα συνεχιστούν ανάλογες κινήσεις μας. Κάτι πολύ καλό ξεκινάει από την Ελασσόνα, που έχει να κάνει με την αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο, που έχει ανάγκες και μας χρειάζεται. Έχουμε δώσει τον αριθμό λογαριασμού του Συλλόγου στη δημοσιότητα. Ζητώ από τους συμπολίτες μας, κυνηγούς και μη, να συνεισφέρουν στην προσπάθεια μας. Και θέλω και από τους πολιτικούς, κυρίως όσους διετέλεσαν βουλευτές μετά τη μεταπολίτευση, να συνεισφέρουν και αυτοί, έστω και με ένα ευρώ, συμβολικά…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !