15 Νοεμβρίου 2011

Ένταση στο κέντρο της Κατερίνης λόγω τοποθέτησης βυθιζόμενου κάδου




ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Ένταση δημιουργήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον πεζόδρομο στη συμβολή των οδών Οδυσσέα Ανδρούτσου, Παρθενίου Βαρδάκα και Αγίας Λαύρας από περίοικους οι οποίοι αντιτίθενται στην τοποθέτηση βυθιζόμενου κάδου απορριμμάτων στον πεζόδρομο. Οι αντιδράσεις είχαν ως αφορμή ελλιπή ή και λανθασμένη πληροφόρηση από πλευράς του δήμου για το έργο, όπως υποστήριξαν οι συγκεντρωμένοι.

Στο σημείο βρίσκονταν και οι δύο αντιδήμαρχοι Κατερίνης Δημήτρης Βαϊνάς και Αλέκος Γιουμίδης και εκλήθη και η αστυνομία. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που «άναψαν τα αίματα» και για να ηρεμήσει η κατάσταση απειλήθηκαν μέχρι και συλλήψεις. Μετά από αρκετή ώρα οι συγκεντρωμένοι κάτοικοι και επαγγελματίες αποχώρησαν και το έργο προχώρησε κανονικά.

Οι αντιδράσεις είχαν να κάνουν με ηχορύπανση που φοβούνται ότι θα προκαλείται στην περιοχή, υποβάθμισή της και συνεχή ύπαρξη σκουπιδιών, καθώς και για το δέντρο που βρίσκεται στο σημείο, για το οποίο τους επιβεβαιώθηκε ότι απλώς θα μετακινηθεί. Ακόμα, κάποιοι από τους κατοίκους ζητούσαν να τους παρουσιαστεί και άδεια από το υγειονομικό για την τοποθέτηση του βυθιζόμενου κάδου και δήλωσαν ότι θα επιστρέψουν στο θέμα κινούμενοι νομικά.

olympio-bima

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !