15 Νοεμβρίου 2011

Κατερίνη: Ξεκινούν οι εργασίες στα δυο πράσινα σχολεία



Τα πρακτικά δημοπρασίας για την εκτέλεση των έργων που αφορούν την ανέγερση δημοτικού σχολείου στην πολεοδομική ενότητα Βατάν Δήμου Κατερίνης και Εθνικού Σταδίου Κατερίνης που ανέδειξαν τον ανάδοχο του έργου ενέκρινε με ομόφωνη απόφασή της χθες η οικονομική επιτροπή του δήμου Κατερίνης.

Ανάδοχος και στα δυο έργα αναδείχθηκε η εταιρία "Μηλιώτης Α.Ε.".

Επίσης εγκρίθηκε το πρακτικό δημοπρασίας για την εκτέλεση του έργου "Αστικές Αναπλάσεις στις περιοχές Κέντρου και Αστών της πόλης της Κατερίνης" προϋπολογισμού 4.900.000,00 ευρώ" όπου αναδείχθηκε η εταιρία "Ενιπέας Α.Ε.".

Στην ίδια συνεδρίαση η οικονομική επιτροπή προχώρησε σε ανάκληση προηγούμενης απόφασης "Απευθείας ανάθεσης εκτέλεσης του έργου "Τροποποίηση Η.Μ. εγκαταστάσεων δημοτικού κτηρίου λόγω εφαρμογής Καλλικράτη" (62/2011 μελέτη) προϋπολογισμού 12.632,10 ευρώ με ΦΠΑ' στον Περικλή Τσιβανίδη.

Το σώμα επίσης ενέκρινε ανάκληση απόφασης ορισμού επιτροπής διαγωνισμού για το έργο της μελέτης κατασκευής του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων, ενώ ενέκρινε και τον ορισμό δικηγόρων για διάφορες υποθέσεις του δήμου Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !