6 Σεπτεμβρίου 2011

Έντονες βροχοπτώσεις και τοπικές καταιγίδες στην Πιερία
Σύμφωνα με πρόγνωση του περιφερειακού μετεωρολογικού κέντρου «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», πρόγνωση η οποία ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 5/9/2011 από τον προϊστάμενο της διεύθυνσης πολιτικής προστασίας της αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, κ. Κωνσταντίνο Κοκολάκη, ήδη από το πρωί της Τρίτης 6/9/2011 σημειώνεται σταδιακή αύξηση νεφώσεων στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία.


Κατά την ίδια πρόγνωση, μετά το μεσημέρι και κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης 6/9 προς Τετάρτη 7/9, θα εκδηλωθούν έντονες βροχοπτώσεις και τοπικές καταιγίδες,  που αναμένονται κυρίως στο Ν. Πιερίας, στη κοιλάδα του Αξιού, στο Ν. Θεσσαλονίκης, στο Ν. Χαλκιδικής, στα νότια του Ν. Σερρών, στο Ν. Καβάλας και στη Θάσο.

Τα φαινόμενα θα διατηρηθούν μέχρι την Τετάρτη 7/9/2011 το απόγευμα (ανατολικά της Θεσσαλονίκης, Χαλκιδική, Σέρρες, Δράμα και Καβάλα). Στη Θράκη την Τετάρτη θα σημειωθούν μεμονωμένες ασθενείς βροχές κυρίως στα ορεινά.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας κάποια άλλη έντονη εκδήλωση καιρικών φαινομένων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !