21 Νοεμβρίου 2014

Παξοί: Διαγωνισμός για ένα φιλί ... διαρκείας!

Το φιλί με την μεγαλύτερη διάρκεια εντυπωσίασε ευχάριστα τους επισκέπτες στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης 2014 που διοργάνωσε με επιτυχία το περίπτερο των Παξών στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων!


Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την Παρασκευή 14/11/2014 και κράτησε έως την Κυριακή 16/11/2014 ενώ στο διαγωνισμό συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι. Την παράσταση έκλεψαν τα ερωτευμένα ζευγάρια που φιλήθηκαν για αρκετή ώρα και αφού κουράστηκαν ζήτησαν απλά μια καρέκλα να καθίσουν συνεχίζοντας… ακάθεκτοι!

Ένα φανταστικό τριήμερο στους μαγευτικούς Παξούς, μια ρομαντική βόλτα στην Αντίπαξο με καΐκι και ένα αξέχαστο γεύμα στην παραλία Βρίκα… ήταν το δώρο του νικητή!

Η ιδέα του Γεώργιου Λύχνου γεννήθηκε από τη μυθολογία και συγκεκριμένα από τον έρωτα της Αμφιτρίτης και του Ποσειδώνα «το νησί μας ήταν η κρυφή γκαρσονιέρα τους» είπε χαμογελώντας ο Δημοτικός Σύμβουλος υπεύθυνος Τουρισμού με καταγωγή από το Γάιο Παξών, δείχνοντας ενθουσιασμένος για την τολμηρή ιδέα του που έδωσε μια χαρούμενη νότα στο περίπτερο της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !