21 Νοεμβρίου 2014

Πρόσληψη ειδικού συμβούλου στον Δήμο Κατερίνης

Ο Δήμαρχος Κατερίνης καλεί τους/τις ενδιαφερόµενους/νες να υποβάλλουν σχετική αίτηση µε πλήρες βιογραφικό σηµείωµα και αποδεικτικά των προσόντων τους, για την πλήρωση µίας (1) θέσης ειδικού συµβούλου του Δήµου Κατερίνης. Οι ενδιαφερόµενοι/ νες πρέπει να έχουν τα εξής
προσόντα:

Α. Τα γενικά προσόντα διορισµού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου µέρους του Ν.3584/2007 (άρθρα 11 έως και 17). Για τα γενικά προσόντα διορισµού απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του Ν.1599/1986, στην οποία να δηλώνεται ότι πληρούνται. 

Β. Πτυχίο ή δίπλωµα Πανεπιστηµίου Σχολής Θετικών επιστηµών της ηµεδαπής ή ισότιµο πτυχίο ή δίπλωµα της αλλοδαπή 

Γ. Να έχουν επαρκείς γνώσεις και σηµαντική εµπειρία σε θέµατα σχεδιασµού, οργάνωσης και λειτουργίας των Οργανισµών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ βαθµού. Επίσης, σε θέµατα διαµόρφωσης αναπτυξιακών προγραµµάτων, καθώς και οργάνωσης και διαχείρισης έργων συγχρηµατοδοτούµενων από ευρωπαϊκούς πόρους.

 Δ. Να έχουν επαρκείς γνώσεις σε θέµατα διαχείρισης προβληµάτων που αφορούν στο περιβάλλον και τις επιπτώσεις της εκτέλεσης δηµοσίων ή ιδιωτικών έργων στο περιβάλλον. Επίσης σε θέµατα ανακύκλωσης υλικών και εξοικονόµησης ενέργειας.

 Οι αιτήσεις των ενδιαφεροµένων µε βιογραφικό σηµείωµα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα κατατίθενται µέχρι και την Δευτέρα 24 Νοεµβρίου 2014, στο Τµήµα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναµικού του Δήµου (1ος όροφος, γραφείο 9, τηλ.2351350406 – 411 – 412) κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !