21 Οκτωβρίου 2014

Πολύ Μεγάλη επιτυχία για την Κατερινιώτικη TEAM KING OF BASS
TEAM KING OF BASS ---WORLD CHAMPION STREET STOCK 1K !!! 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΑΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ MARBELLA ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!!!

 ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ 151DB ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ...... ΜΕΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ By Run ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΠΑΣΑΜΕ ΤΟ ΗΔΗ ΔΙΚΟ ΜΑΣ 151DB ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΛΟ 152,1DB!!! Με μονο 926WATT !!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ Tolis Mixalitsios ΚΑΙ Tasos XaralampidisΠΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΛΥ, ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΔΕΡΦΙΑ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΟΥ FORMULA-X & FX ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝSarimichailidis George της FORMULA-X ( Fxaudio Episkeyes Megafonon) ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΑΦΩΝΑΡΑ!!! PROUD TO BE GREEK - THE COUNTRY OF THE WORLD CHAMPIONS!!! King Of BaSs!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !