21 Οκτωβρίου 2014

«Να κρεμαστεί ο Άδωνις στην πλατεία Συντάγματος»

Μ' ένα ανατριχιαστικό κείμενο, που δείχνει όλη τη σκληρότητα του φερόμενου ως τρομοκράτη, εξαπολύει ολομέτωπη επίθεση κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας. Ο Μαζιώτης καταφέρεται με πρωτοφανείς εκφράσεις μίσους κατά του
πρώην υπουργού, λέγοντας πως «θα πρέπει να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα, όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι, στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο, στον ομοϊδεάτη του Μπενίτο Μουσολίνι».
Ολόκληρο το κείμενο του Μαζιώτη:
«Οι δολοφόνοι και οι δήμιοι του λαού είναι πάντα υποκριτές. Έτσι και ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είναι συνεργός χιλιάδων δολοφονιών πολιτών σε μαζική κλίμακα, θανάτων από αυτοκτονίες (περίπου 4000), θανάτων από ασθένειες, από έλλειψη φαρμάκων, από πείνα και υποσιτισμό κατηγορούν εμάς για δολοφονίες. Απόδοση Δικαιοσύνης και όχι δολοφονία θα ήταν ένας τέτοιος δολοφόνος, όπως ο Γεωργιάδης, να εκτελεστεί μπροστά σε χιλιάδες λαού στην πλατεία Συντάγματος και το πτώμα του να κρεμαστεί ανάποδα όπως έκαναν οι Ιταλοί Παρτιζάνοι στην πλατεία Λορέτο στο Μιλάνο στον ομοϊδεάτη του Μπενίτο Μουσολίνι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !