24 Οκτωβρίου 2014

Radar ελέγχου ταχύτητας στην Εθνική Οδό Αντιρρίου -Ιωαννίνων

Την απόφαση για εγκατάσταση και λειτουργία Ειδικών Ηλεκτρονικών Τεχνικών Συσκευών  (Σύστημα Καταγραφής της ταχύτητας των οδικών οχημάτων), στις παρακάτω χιλιομετρικές θέσεις, που υπάγονται στην εδαφική αρμοδιότητα του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ υπέγραψε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Ιωάννης Ματσούκας.

Τα συστήματα καταγραφής της ταχύτητας θα τοποθετηθούν:
91+800 χ/θ Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων (περιοχή Αγίου Στεφάνου Ξηρομέρου Αιτ/νιας ) και στην κατεύθυνση από Αντίρριο προς Ιωάννινα.
102+000 χ/θ Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων ( περιοχή Στάνου Αμφιλοχίας Αιτ/νιας) και στην κατεύθυνση από Αντίρριο  προς Ιωάννινα.
118+800 χ/θ Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων (περιοχή Λουτρό Αμφιλοχίας Αιτ/νιας ) και στην κατεύθυνση από Αντίρριο προς Ιωάννινα.
119+900 χ/θ Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων (περιοχή Λουτρό Αμφιλοχίας Αιτ/νιας) και στην κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Αντίρριο.
134+300 χ/θ Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων (περιοχή Μενιδίου Αμφιλοχίας Αιτ/νιας) και στην κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Αντίρριο.
Προ των προαναφερομένων σημείων και πριν την έναρξη λειτουργίας της Ειδικής Ηλεκτρονικής Συσκευής , θα τοποθετείται η προβλεπόμενη από το άρθρο 104 του Κ.Ο.Κ. προειδοποιητική πινακίδα , η οποία να έχει τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ του άρθρου 11 του Π.Δ. 287/2001.
Η μετακίνηση της συσκευής μεταξύ των ανωτέρω χιλιομετρικών θέσεων θα γίνεται με ευθύνη , μέριμνα και Απόφαση του Διοικητού του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου.
Η λήψη και επεξεργασία αρχείων από τις ανωτέρω συσκευές καθώς και η βεβαίωση των παραβάσεων  θα γίνεται από το ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, σύμφωνα με τις διατάξεις του ανωτέρω Προεδρικού Διατάγματος και θα λαμβάνεται ιδιαίτερη μέριμνα για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, τηρώντας επακριβώς τις διατάξεις του  Ν.2471/1997 (ΦΕΚ Α–50).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !