5 Οκτωβρίου 2014

Καραμπόλα 35 αυτοκινήτων στη Βέροια ! 4 Νεκροί, 23 Τραυματίες

Τέσσερις νεκροί και τουλάχιστον 23τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της ασύλληπτης καραμπόλας που σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί στο ρεύμα της Εγνατίας από Βέροια προς Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον διοικητή Κεντρικής Μακεδονίας του Πυροσβεστικού Σώματος, Χρύσανθο Αθανασόπουλο.

Ο κ. Αθανασόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο της δυστυχήματος, με δηλώσεις του στο ΑΠΕ–ΜΠΕ έκανε λόγο για «φοβερή καραμπόλα και για μάζες αυτοκινήτων», ενώ σημείωσε πως ενεπλάκησαν περισσότερα από 35 αυτοκίνητα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο οδηγός της νταλίκας δεν κατάφερε να σταματήσει τη νταλίκα που κατέπεσε με δύναμη στο πρώτο από τα ΙΧ που είχε μπροστά του και αυτό με τη σειρά του συμπαρέσυρε δεκάδες άλλα ΙΧ.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αμέσως οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής και εκτός από τους τέσσερις νεκρούς, εντόπισαν πέντε τραυματίες, τους οποίους παρέλαβαν τα ασθενοφόρα. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλοι τραυματίες, που μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά αυτοκίνητα σε νοσοκομεία της Βέροιας και της Θεσσαλονίκης.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 23 τραυματίες.
Ο διοικητής της πυροσβεστικής αναφέρθηκε επίσης σε δύο καμένα ολοσχερώς αυτοκίνητα, ένα ΙΧ και μία νταλίκα. Στο ΙΧ εντοπίστηκε άτομο απανθρακωμένο, ενώ τα κλιμάκια ερευνούν τη νταλίκα.

ΕΘΝΟΣ

1 σχόλιο:

  1. gamoto den prosexoune re file kahke zontanos o antropos eleos dld pou exoume ftasei mporei na min eixane vali kai simansis giauto kai na egine toso dunati sigkrousi

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !