26 Αυγούστου 2014

Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου της Νάουσας

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 24 Αυγούστου στο κατάμεστο από πολίτες συνεδριακό κέντρο του πολυχώρου της ΕΡΙΑ η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημάρχου Νάουσας
κ.Νίκου Κουτσογιάννη και του δημοτικού συμβουλίου. Την
τελετή πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελήμονας.

Στην τελετή παρευρέθηκαν οι βουλευτές κ.κ. Βεσυρόπουλος, Μπατσαρά και Τσαβδαρίδης, ο νέος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Καλαϊτζίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Καρατζιούλα και Τεληγιαννίδης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πολλοί πολίτες. 
Στην ομιλία του ο νέος δήμαρχος Νάουσας τόνισε :
«Σε λίγες μέρες ο δήμος μας θα έχει ένα νέο ξεκίνημα, το οποίο είναι ιδιαίτερα καλό σε εποχές με βαριά προβλήματα και κακές συνήθειες. Είναι ιδιαίτερη ευκαιρία, την οποία θα έχει η Νάουσα, ώστε να προβάλουμε τις παραδόσεις, τα προϊόντα, τον πολιτισμό και τη φύση του τόπου μας, τον οποίο θα αξιοποιήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Θα αξιοποιήσουμε τις μεγάλες δυνατότητες των ανθρώπων μας στο βουνό, την πόλη, τον κάμπο. Σύντομα θα παρουσιάσουμε τον πρώτο κορμό του προγράμματος μας, έως την άνοιξη του 2015. Δεν είμαι φίλος των μεγάλων λόγων και των γενικόλογων καλών προθέσεων. Στα μάτια μου οι ατέρμονοι ιδεολογικοπολιτικοί καυγάδες για το τι σημαίνει προκοπή, συχνά δεν είναι παρά προφάσεις για μια νοσηρή φαντασία και προπέτασμα καπνού για ανομίες και προσωπικά οφέλη. Θα εργαστώ για να υλοποιήσουμε τα όσα φέρνουν προκοπή στον τόπο μας, με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση. Εύχομαι καθαρό μυαλό και περίσσευμα ανιδιοτέλειας και προσφοράς. Εύχομαι και υπόσχομαι τον καλύτερο δήμο». 
Ομιλίες έκαναν επίσης οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Καραμπατζός, Ρίζος και Καρτσιούνης, ενώ ακολούθησε η υπογραφή των πρακτικών της ορκωμοσίας.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !