26 Αυγούστου 2014

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην Αλεξάνδρεια

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ Μαζί του ο Βασίλης Αξιώτης και Άννα – Μαρία Μπιλίδα
Συμμετέχει η Melina Mammas





ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 

Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 
και ώρα 9:30μ.μ.
H τιμή εισιτηρίου: Προπώληση 12€ και 
τιμή εισόδου 15€ 

*(σε λίγες μέρες θα υπάρξει ενημέρωση για τα σημεία προπώλησης των εισιτήριων)

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, απολαύστε έναν από τους σημαντικότερους συνθέτες- τραγουδιστές της εποχής μας, με καινούρια μπάντα και ανανεωμένη διάθεση, σε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που θα σας ταξιδέψει από τις παλιές, αγαπημένες επιτυχίες (Βυθός, Δεν φεύγω, Πάρτυ, Πιο πολύ, Καλοκαίρι μου, Μία από τα ίδια, Μόνο στα όνειρα, Καπνός, Ανάποδα) μέχρι το σήμερα και το καινούριο του Άλμπουμ «Η Αγάπη δυναμώνει» (Η Αγάπη Δυναμώνει, Μέσα σου βρίσκομαι, Κάτι δυνατό).

Μαζί του είναι δύο νέοι και πολύ ταλαντούχοι ερμηνευτές: ο Βασίλης Αξιώτης, που κέρδισε φέτος τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ ΑΝΝΙΕ, και η νεαρή -με την υπέροχη φωνή- Άννα Μαρία Μπιλίδα.

Special Guest της βραδιάς είναι η ταλαντούχα Melina Mammas, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συνεργασία-έκπληξη με το Μιχάλη Χατζηγιάννη. Απολαύστε την, λοιπόν, στο καινούριο της τραγούδι «Better than that» αλλά και στο υπέροχα συγκινητικό ντουέτο της με το Μιχάλη Χατζηγιάννη στο τρυφερό «love, love, love» (σε μουσική Melina Mammas και ελληνικούς στίχους Ελεάνα Βραχάλη).

Τη δυνατή ομάδα της συναυλίας συμπληρώνει η ορχήστρα, την οποία αποτελούν οι: Σόλων Αποστολάκης (πλήκτρα),Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρική κιθάρα) και Aριέτα Σαϊτά(βιολί).


Πηγή: http://valtos-alexandreia.blogspot.de/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !