22 Μαΐου 2014

Γ. Τσαλμπούρης.......από τον Πιερικό στο 'μικρό" NBA !

Τρισευτυχισμένος εμφανίστηκε ο Γιώργος Τσαλμπούρης, που θα περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να συνδυάσει σπουδές και μπάσκετ.
Ο 17χρονος φόργουορντ του Πιερικού θα συνεχίσει την καριέρα του στο NCAA και συγκεκριμένα στο Αϊόβα Στέιτ. Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του πανεπιστημίου ο Γιώργος Τσαλμπούρης έκανε λόγο για όνειρο που έγινε πραγματικότητα:
«Ως παίκτης/μαθητής στην Ελλάδα ξεκίνησα να ασχολούμαι με το μπάσκετ έχοντας ένα όνειρο, ένα μεγάλο όνειρο, για ένα παιδί από μια μικρή επαρχιακή πόλη, την Κατερίνη. Ήλπιζα πως μια ημέρα θα μπορέσω να περάσω τον Ατλαντικό και να παίξω σε ένα μεγάλο κολέγιο. Σήμερα νιώθω ευλογημένος γιατί αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα με το καλύτερο δυνατό σενάριο. Γίνομαι μέλος του Αϊόβα Στέιτ. Είμαι ευγνώμων στον κόουτς Χόιμπεργκ και τον κόουτς Αμπντελμασίχ  που με ενέταξαν στην ομάδα και μου έδωσαν τη δυνατότητα να μάθω από τους καλύτερους και να συμβάλλω στην μελλοντική επιτυχία του προγράμματος».
Από το πανεπιστήμιο εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τον ύψους 2,14μ. φόργουορντ, ο οποίος είχε μπει στο στόχαστρο κι άλλων κολεγιακών ομάδων των ΗΠΑ. «Ο Γιώργος αποτελεί ακόμα έναν ψηλό που μπορεί να τρέξει το γήπεδο και να σουτάρει. Ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού μας και προσθέτει ύψος στην ομάδα. Ανυπομονώ να τον βοηθήσουμε να εξελιχθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φρεντ Χόιμπεργκ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !