27 Νοεμβρίου 2013

Ο Πιερικός Αρχέλαος στο Δημοτικό Σχολείο Περίστασης





Με σκοπό να γνωρίσουν και να αγαπήσουν οι μαθητές το μπάσκετ, αντιπροσωπεία του Πιερικού Αρχελάου επισκέφθηκε και το Δημοτικό Σχολείο Περίστασης.

Και εκεί η υποδοχή έγινε με χαρά, ενθουσιασμό και με έναν πανηγυρικό χαρακτήρα, αφού όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες αμέσως περικύκλωσαν τους καλαθοσφαιριστές


και περίμεναν με αγωνία να αρχίσουν τα καλάθια στο εύχρηστο ανοικτό γυμναστήριο του σχολείου.

Στην αρχή καλωσόρισε την ομάδα ο διευθυντής του σχολείου κ. Κώστας Παπανικολάου και στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος του Πιερικού Αρχελάου κ. Γιάννης Πόδας αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του ιστορικού συλλόγου, την προσφορά του στα αθλητικά δρώμενα της Πιερίας και γενικά στο ενδιαφέρον που δείχνει η νεολαία για την καλαθοσφαίριση, ευχόμενος παράλληλα καλή πρόοδο στα μαθήματά τους γεγονός που πρέπει να είναι και το κυριότερο μέλημά τους.

Στη συνέχεια οι καλαθοσφαιριστές Κώστας Γεωργούλας, Μάριος Σακελλαρίου και Φάνης Τσαϊτουρίδης, η προπονήτρια Τασούλα Τσιρογιάννη και ο υπεύθυνος της ακαδημίας Μίλτος Μηλιάτης έδειξαν στους μαθητές την ομορφιά τους αθλήματος με καρφώματα και πολλά - πολλά σουτ.

Οι μαθητές συμμετείχαν και σε μια κλήρωση και κέρδισαν μία μπάλα και ένα αθλητικό σάκο.

Τέλος, όλοι δήλωσαν ότι πραγματικά ήταν μια ευχάριστη εκδήλωση και ταυτόχρονα έκπληξη. Δήλωση έκανε και ο διευθυντής του σχολείου κ. Κώστας Παπανικολάου που είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πιερικό Αρχέλαο για την πρωτοβουλία αυτή. Είναι μια αξιόλογη και αξιέπαινη προσπάθεια με αποτέλεσμα οι μαθητές μας να μυηθούν στο σοβαρό αυτό άθλημα της καλαθοσφαίρισης που είναι για όλες τις ηλικίες. Πρέπει να συνεχισθεί αυτή και για το καλό της νεολαίας μας και για το καλό του αθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !