21 Νοεμβρίου 2013

Επτά άνδρες έκλεψαν 3 τόνους χαλκού στη Βέροια !

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής υλικών από εγκαταστάσεις εταιρίας στη Βέροια Ημαθίας που διαπράχθηκε την πρώτες πρωινές ώρες της 14.09.2012.

Ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής επτά ημεδαποί ηλικίας 24, 30, 34, 38, 40, 43 καιν 55 ετών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι πρώτες πρωινές ώρες της 14.09.2012 αφού παραβίασαν την περίφραξη αύλιου χώρου της εταιρείας ενός 50χρονου ημεδαπού και απενεργοποίησαν το σύστημα συναγερμού, εισήλθαν σε αυτό και αφαίρεσαν χαλκό σε σωλήνες και βέργες συνολικού βάρους (1.800) κιλών, διάφορα εξαρτήματα χαλκού συνολικού βάρους (1.200) κιλών και (52) λέβητες (αερίου και ξύλου), συνολικής αξίας (130.000) Ευρώ.
Επιπλέον, με σκοπό την καταστροφή του καταγραφικού του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, αφαίρεσαν τρεις κεντρικές μονάδες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
Στη συνέχεια οι προαναφερόμενοι αφού φόρτωσαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο της ανωτέρω εταιρίας, το οποίο ήταν σταθμευμένο στον αύλιο χώρο, επιβιβάστηκαν σε αυτό και τράπηκαν σε φυγή.
Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων το ανωτέρω όχημα βρέθηκε μεσημβρινές ώρες την ίδια ημέρα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερομένων, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !