21 Νοεμβρίου 2013

Παραλία: 22χρονος και 59χρονος έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 35.000 ευρώ

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής χρυσαφικών και κοσμημάτων που διαπράχθηκε απογευματινές ώρες της 13.09.2013 στην Παραλία Κατερίνης Πιερίας.

Ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν ως οι δύο εκ των τριών δραστών της κλοπής δύο ημεδαποί ηλικίας 22 και 59 ετών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης προέκυψε ότι οι προαναφερόμενοι, μαζί με ένα ακόμα άτομο, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί, απογευματινές ώρες της 13.09.2013 αφού παραβίασαν το σταθμευμένο Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο 54χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν από αυτό (2) σακβουαγιάζ που περιείχαν χρυσαφικά και κοσμήματα εταιρίας, συνολικής αξίας (35.000) Ευρώ. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.
Οι έρευνες και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων και του τρίτου δράστη.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερομένων, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !