30 Ιουλίου 2013

Το πρόβλημα στο νερό του Κούκου συνεχίζεται…


 
Κύριοι αρμόδιοι στη διαχείριση του πολύτιμου αγαθού  της φύσης φροντίστε να έχομε κατάλληλο – πόσιμο νερό. Αυτό θα συμβεί μόνο, όταν υδροδοτηθούμε αποκλειστικά από το φράγμα της Μόρνας, που φτιάχτηκε για την επίλυση του διαχρονικού ζητήματος της λειψυδρίας στην ευρύτερη περιοχή μας.
   Κύριε Δήμαρχε το όμορφο χωριό μας με βαριά ιστορία και αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό δικαιούται πολύ περισσότερα από το να έχει νερό για οικιακή χρήση. Επιδείξτε κινητικότητα και αποτελεσματικότητα μεσούσης της κρίσιμης θερινής περιόδου. Ασφαλώς δε θέλετε αυτήν την κατάσταση, η οποία απαξιώνει το θεσμό της Αυτοδιοίκησης, ως φορέα επιστασίας ύδρευσης, στους δημότες. Πρέπει να γνωρίζετε ότι ο πρώτος μεταπολιτευτικός προκάτοχός σας, της πόλης Κατερίνης τότε, ήταν Κουκιώτης στην καταγωγή ΄ υπήρξε αποδεδειγμένα επιτυχημένος συνάδελφός σας, άτομο χαμηλών τόνων και μεγαλεπήβολων έργων, ήταν ικανός και αποτελεσματικός στα προβλήματα της καθημερινότητας του πολίτη, χωρίς διακρίσεις, γι΄αυτό τιμήθηκε από τους δημότες για 12 συναπτά έτη αφήνοντας αξιόλογη κληρονομιά και καταξιώνοντας τον οργανισμό που υπηρετείτε.
   Το τελευταίο διάστημα, μετά την όχλησή μας, παρατηρήθηκε δραστηριότητα από μέρους σας μέσω της αρμόδιας υπηρεσίας σας, αλλά το ζήτημα εξακολουθεί να υφίσταται να μας ταλανίζει ΄ κύριε δήμαρχε δώστε μας το μερίδιο μας από το πολύτιμο αγαθό του θεού, έλεος φτάνει πια !
Κούκος  29.07.2013
Για την Πρωτοβουλία Πολιτών
Προδρόμου Κων/νος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !