13 Μαΐου 2013

Ο Κ.Γκιουλέκας συγχαίρει την ομάδα εφήβων του ΆρηΟ βουλευτής ΝΔ Α΄ Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης  Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, σε συγχαρητήριο μήνυμά του για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων από την ομάδα μπάσκετ του Άρη, αναφέρει τα εξής: 


«Τα θερμά μου συγχαρητήρια στην ομάδα Εφήβων του Άρη, που εκπροσώπησε επάξια τη Θεσσαλονίκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπάσκετ, κατακτώντας για ακόμα μία φορά την πρώτη θέση.

Ο ΑΣ Άρης επί δεκαετίες αποτελεί μια αθλητική “κυψέλη”, μέσα από την οποία προκύπτουν αθλητές με άριστη κατάρτιση, αξιοζήλευτες επιδόσεις και προσανατολισμό με βάση τις αξίες του αθλητισμού.

Στη σημερινή δύσκολη εποχή και συγκυρία, τα τμήματα υποδομών των Αθλητικών Συλλόγων της πόλης μας, μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν ένα “καταφύγιο” για τα παιδιά μας.
  
Στους αθλητές του Άρη και των υπολοίπων ομάδων της Θεσσαλονίκης εύχομαι μελλοντικές επιτυχίες και στους προπονητές καλή δύναμη για το μείζονος σημασίας έργο που επιτελούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !