13 Μαΐου 2013

Κ.Γκιουλέκας: «Έκθετος και πάλι ο Γιάννης Μπουτάρης»


Με αφορμή την ακυρωτική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης για τον ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου 


Θεσσαλονίκης ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης και βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας ανέφερε:

«Για ακόμη μία φορά η διοίκηση Μπουτάρη αποδεικνύει ότι δεν γνωρίζει που… πάνε τα τέσσερα!
Στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου η αλαζονεία πολλών εκ των διοικούντων περισσεύει και ο Γιάννης Μπουτάρης δεν διστάζει να εκτοξεύει ακόμη και ύβρεις προς όποιον δεν συμφωνεί μαζί του.
Βέβαια, κάποια… λιβανιστήρια του, που “αλληθωρίζουν” επικίνδυνα, βρίσκουν τον απαράδεκτο τρόπο του… εναλλακτικό, χαριτωμένο και πρωτότυπο και κατασκευάζουν μία εικόνα-είδωλο που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Και αυτό το γνωρίζουν καλά οι Θεσσαλονικείς.
Στην πράξη, όμως, αποδεικνύεται ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης λειτουργεί με τον αυτόματο πιλότο!
Απόδειξη, για ακόμη μία φορά, η ακυρωτική απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης για την απόφαση της διοίκησης του Δήμου Θεσσαλονίκης για τον ορισμό Διοικητικού Συμβουλίου στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου. 
Και δεν είναι η πρώτη φορά που ακυρώνεται απόφαση του Δήμου Θεσσαλονίκης επειδή η διοίκηση Μπουτάρη δεν κατάφερε να τηρήσει τις τυπικές και έννομες διαδικασίες. Από την αρχή της θητείας της έχει συσσωρευτεί πλήθος ακυρωτικών αποφάσεων.
Να υπενθυμίσουμε ότι για την Κ.Ε.ΔΗ.Θ. υπήρξαν και σοβαρές καταγγελίες κατά του Γιάννη Μπουτάρη από δημοτική σύμβουλο της παράταξής του, η οποία τον κατηγόρησε ευθέως, με επιστολή της, για κακοδιαχείρηση, άτυπες αποφάσεις και απαξίωση της επιχείρησης που καταργούν το κοινωνικό έργο που προσφέρει ο Δήμος», τόνισε ο Κ.Γκιουλέκας.

Και πρόσθεσε:
«Ένα χρόνο πριν τις επόμενες δημοτικές εκλογές και έχοντας ολοκληρώσει παραπάνω από το μισό της θητείας του στο τιμόνι του Δήμου είναι καιρός να σταματήσει ο κ.Μπουτάρης τις επικοινωνιακές φανφάρες και τις δημόσιες σχέσεις και να αρχίσει επιτέλους να ασχολείται με τα θέματα του Δήμου.
Η Θεσσαλονίκη δεν έχει ανάγκη από γραφικότητες. Έχει ανάγκη από έργα και οργάνωση. Όσο συνεχίζει ο κ.Μπουτάρης αυτό τον ρόλο, τον διαβεβαιώνουμε ότι θα απομονώνεται ολοένα και περισσότερο.
Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να δουν λύσεις στο πρόβλημα των σκουπιδιών, θέλουν να ζουν σε μια πόλη που δεν βρίσκεται βυθισμένη στο σκοτάδι, θέλουν να κινούνται ελεύθερα στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης, χωρίς να έρχονται αντιμέτωποι με διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα, μηχανάκια και σεντόνια με πλαστά προϊόντα, θέλουν να νιώθουν ασφαλείς.
Πως, όμως, να γίνουν όλα αυτά όταν η διοίκηση Μπουτάρη δεν μπορεί ούτε καν να τηρήσει απλές τυπικές διαδικασίες;», κατέληξε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !