16 Μαΐου 2013

Συνελήφθη 61χρονος για λαθρεμπόριο τσιγάρων στην Κρύα Βρύση Πέλλας


Συνελήφθη χθες (15.05.2013) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης, ένας ημεδαπός 61 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στην Κρύα Βρύση Πέλλας, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ότι ο 61χρονος κατέχει και πωλεί στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας λαθραία τσιγάρα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον προαναφερόμενο να κινείται με Ι.Χ. Φορτηγό και σε αστυνομική έρευνα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (650) λαθραία πακέτα τσιγάρων διαφόρων μαρκών.
Στη συνέχεια, από την κατοχή του 61χρονου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον (17.070) λαθραία πακέτα τσιγάρων διαφόρων μαρκών που κατείχε στην οικία του και σε αποθηκευτικό χώρο που διατηρεί σε διάφορα χωριά της Πέλλας.
Τα κατασχεθέντα πακέτων τσιγάρων δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ενδεικτική ταινία ασφαλείας και δεν είχαν καταβληθεί για αυτά οι απαιτούμενοι δασμοί και φόροι.
Συνολικά κατασχέθηκαν (17.860) πακέτα τσιγάρων, τα οποία απεστάλησαν στο Τελωνείο Σκύδρας και το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων ανέρχεται στο ποσό των (57.541,12) ευρώ.
Το προαναφερόμενο όχημα, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !