1 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.


Αποστολή 12 ταξιδιωτικών πρακτόρων από τη Γερμανία, εξειδικευμένων στο θρησκευτικό τουρισμό, δέχθηκε  ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρική Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης, σήμερα Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2012 το πρωί, στην έδρα της Περιφέρειας.

            Η επίσκεψη των Γερμανών ταξιδιωτικών πρακτόρων στη Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία οργανώθηκε μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο την προβολή και προώθηση του θρησκευτικού τουρισμού στην τουριστική αγορά της Γερμανίας. Στα πλαίσια της επταήμερης διαμονής τους (31 Οκτωβρίου- 7 Νοεμβρίου) οι ταξιδιωτικοί πράκτορες πρόκειται να επισκεφθούν το Άγιο Όρος καθώς και τα σημαντικότερα θρησκευτικά μνημεία και αξιοθέατα της Κεντρικής Μακεδονίας.
            Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης συζήτησε με τους Γερμανούς ταξιδιωτικούς πράκτορες σχετικά με τα αξιοθέατα, την ιστορία και την πολιτιστική ταυτότητα της Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και για τις προοπτικές συνεργασίας των δύο πλευρών στον τομέα του θρησκευτικού τουρισμού. «Συνεχίζουμε με γόνιμες επαφές και συνεργασίες τις προσπάθειες για την ανάδειξη και προβολή των  μοναδικών θρησκευτικών  θησαυρών της Κεντρικής Μακεδονίας στη Γερμανία καθώς και σε άλλες χώρες»  δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δ. Ψωμιάδης.
            Από την πλευρά τους οι Γερμανοί ταξιδιωτικοί πράκτορες ευχαρίστησαν τον Αν. Περιφερειάρχη για τη δυνατότητα που τους δόθηκε από την ΠΚΜ να γνωρίσουν την Κεντρική Μακεδονία και  εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την επίσκεψή τους.
           
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !