1 Νοεμβρίου 2012

54χρονος πυροβόλησε Ι.Χ. φορτηγό στο Λιβάδι Λάρισας


Συνελήφθη χθες (31-10-2012) το μεσημέρι στο Λιβάδι Λάρισας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, 54χρονος ημεδαπός, ο οποίος με κυνηγετικό όπλο πυροβόλησε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο 46χρονου ημεδαπού, προκαλώντας σε αυτό φθορές.

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα, ο 54χρονος σήμερα το μεσημέρι, εξαιτίας προσωπικών διαφορών που είχε με το 46χρονο ημεδαπό, πυροβόλησε από το μπαλκόνι του σπιτιού του, δύο φορές, με κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα, Ι. Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο του 46χρονου, προκαλώντας σε αυτό φθορές. Το φορτηγό αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο και δεν προκλήθηκε κίνδυνος για τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα ατόμου, καθώς δεν βρισκόταν κανείς στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ή κοντά σε αυτό.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λιβαδίου και συνέλαβαν το δράστη, ενώ στο σημείο του περιστατικού βρήκαν και κατέσχεσαν δύο (2) κάλυκες που προέρχονταν από τους πυροβολισμούς.
Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο με το οποίο πυροβόλησε κι ένα πτυσσόμενο μαχαίρι. Επίσης, κατασχέθηκε κι άλλο ένα κυνηγετικό όπλο που ο 54χρονος παρέδωσε στους αστυνομικούς.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λιβαδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !