1 Νοεμβρίου 2012

1η συνάντηση θεατρικών ομάδων του Δήμου Λαγκαδά


Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν στο κατάμεστο από θεατές Μπίλλειο Πολιτιστικό Κέντρο Λαγκαδά, τόσο η θεατρική ομάδα του Δήμου το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, όσο και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγυνών την επόμενη ημέρα, κατά την έναρξη της 1ης συνάντησης των θεατρικών ομάδων των Πολιτιστικών Φορέων
του Δήμου Λαγκαδά. Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί απέδειξαν πως η σχέση αγάπης και πάθους με την τέχνη και το θέατρο, μπορεί να οδηγήσει σε εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 Στόχος της διοίκησης είναι η διεύρυνση των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δράσεων, με την δημιουργία και στήριξη παρόμοιων θεσμών.

Η 1η συνάντηση των θεατρικών ομάδων του Δήμου Λαγκαδά, θα συνεχιστεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 3 και 4 Νοεμβρίου 2012  με παραστάσεις στο κλειστό θέατρο Σοχού. Συγκεκριμένα το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαγυνών παρουσιάζει  το έργο «Παντρευτείτε μας ...κύριε» του Ζαν Ντε Λετράζ και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012  ο Πολιτιστικός  Σύλλογος  Κρυονερίου τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη. Η 1η συνάντηση θα ολοκληρωθεί την μεθεπόμενη Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 με τους «Ανεκπλήρωτους Έρωτες» από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Λαγκαδά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !