14 Σεπτεμβρίου 2012

Επίσκεψη της Κατερίνας Μάρκου στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας


Την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας επισκέφθηκε σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2012 η Βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. στη Β’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Μάρκου, μαζί με το Δήμαρχο Χαλκηδόνος κ. Παναγιώτη Δαϊκούδη. Κατά την επίσκεψή της, συναντήθηκε με τους Υποδιοικητές της 3ης ΥΠΕ κ.κ. Παναγιώτη Νάνο και Τσινασλανίδη Βασίλειο, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Κέντρα Υγείας Κουφαλίων και Διαβατών.


Συγκεκριμένα, η κ. Μάρκου αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο Κέντρο Υγείας Κουφαλίων, λόγω της απόσπασης πολλών γιατρών στην Καλλικράτεια ενώ ζήτησε και να καλυφθεί άμεσα η κενή θέση γιατρού στο Κέντρο Υγείας Διαβατών.

Όσον αφορά τα Κουφάλια, οι Υποδιοικητές τη διαβεβαίωσαν ότι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα τακτοποιηθεί το ζήτημα, και εν τω μεταξύ θα προσπαθήσουν να καλύψουν τις εφημερίες του Κέντρου Υγείας Κουφαλίων με γιατρούς από κοντινές περιοχές.

Όσον αφορά το Κέντρο Υγείας Διαβατών, που κάλυπτε τους κατοίκους Διαβατών και Κάτω Γέφυρας, την ενημέρωσαν ότι η γιατρός αποχώρησε με προκήρυξη και θα προσπαθήσουν να καλύψουν άμεσα τη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !