14 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ - ΚΑΤΩ ΑΓΙΑΝΝΗΣ



Σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών έχει προγραμματίσει η Τοπική Κοινότητα Κάτω Αγίου Ιωάννη, σε συνεργασία με εθελοντές του χωριού με στόχο αφενός την προστασία του περιβάλλοντος και αφετέρου την διαμόρφωση μιας υπεύθυνης στάσης από μικρούς και μεγάλους, προκειμένου να ενδυναμωθεί ο ρόλος και τα δικαιώματα των πολιτών.


Μετά από εθελοντικές δενδροφυτεύσεις, καθαρισμό αθλητικών και πολιτιστικών υποδομών της περιοχής οι δράσεις εστιάζονται τις ημέρες αυτές, στον εθελοντικό καθαρισμό δρόμων της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Αγίου Ιωάννη(σε ακτίνα δύο και πλέον χιλιομέτρων),  καθώς και στην φύτευση και συντήρηση λουλουδιών σε κοινόχρηστους χώρους.

Τις εργασίες συντονίζει η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ελένη Γεωργίου.

«Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας. Με την ενεργό συμμετοχή των εθελοντών μας και τον απαραίτητο εξοπλισμό(γάντια, σακούλες κλπ), ο χώρος καθαρίστηκε από πάσης φύσεως απορρίμματα  και άλλαξε η εικόνα του» επισημαίνει σε δήλωσή της η κα Γεωργίου.

Οι εθελοντές σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα προγραμματίζουν για το αμέσως προσεχές διάστημα μια σειρά ανάλογων δράσεων και πρωτοβουλιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !