14 Σεπτεμβρίου 2012

Κ.Γκιουλέκας: Γιατί σιωπά ο Γ.Μπουτάρης;


Την σιωπή του Γ.Μπουτάρη αναφορικά με τις συνεχείς διακοπές πτήσεων και την εγκατάλειψη του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης από μεγάλες αεροπορικές εταιρείες αλλά και το θανάσιμο πλήγμα που δέχεται ο τουρισμός της Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Βορείου Ελλάδος εξαιτίας των αστοχιών και των λαθών του καταγγέλλει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης και βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας. Συγκεκριμένα, ο Κ.Γκιουλέκας επισήμανε:


«Πριν λίγες ημέρες καλέσαμε δημόσια τον Γιάννη Μπουτάρη να μας απαντήσει για τα τραγικά λάθη και τις αστοχίες του που πλήττουν καίρια τον τουρισμό όχι μόνο της Θεσσαλονίκης αλλά ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας.
Η απαράδεκτη συμπεριφορά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο οποίος αποφάσισε μόνος του να πριμοδοτήσει, κατ’ αποκλειστικότητα, μία συγκεκριμένη ιδιωτική αεροπορική εταιρεία, παρά την αντίθετη γνώμη όλων των υπολοίπων μελών του Συμβουλίου του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής του οποίου είναι επικεφαλής, προκάλεσε την αντίδραση των εκπροσώπων άλλων μεγάλων αεροπορικών εταιρειών, οι οποίοι αποφάσισαν να διακόψουν τις πτήσεις των εταιρειών τους από και προς την Θεσσαλονίκη, όπως συνέβη με την British Airways και την Alitalia.
Η πόλη της Θεσσαλονίκης και ολόκληρος ο βορειοελλαδικός χώρος απομονώνονται τουριστικά και πληρώνουν τα λάθη του Γ.Μπουτάρη.
Απευθύναμε δημόσια ερωτήματα στον δήμαρχο ώστε να πληροφορηθούν οι Θεσσαλονικείς το λόγο για τον οποίο αποφάσισε να υποστηρίξει αποκλειστικά μία μόνο αεροπορική εταιρεία προκαλώντας τις τραγικές συνέπειες που αναφέραμε. Ακόμη ζητήσαμε να απαντήσει για τα καταβληθέντα έως τώρα ποσά και τα οφειλόμενα χρήματα στην παραπάνω εταιρεία αλλά και την αιτία που ακόμη και αυτή η εταιρεία, η οποία έτυχε της προνομιακής αντιμετώπισης του Γ.Μπουτάρη, απειλεί να διακόψει τις πτήσεις της από και προς την Θεσσαλονίκη.
Για ποιο λόγο σιωπά ο δήμαρχος; Απαιτούμε άμεσες εξηγήσεις για τα λάθη και τις αστοχίες του που κατάντησαν την πόλη μας ακόμη πιο φτωχή τουριστικά.
Τον καλούμε, για άλλη μια φορά, δημόσια να απαντήσει στους Θεσσαλονικείς και τους βορειοελλαδίτες για τα παραπάνω ζητήματα».
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !