17 Αυγούστου 2012

Εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων σε πεζοδρόμια στον Σβορώνο


Με στόχο την ουσιαστική συμβολή της στο έργο συντήρησης των κοινόχρηστων χώρων στις γειτονιές της πόλης,  η Δημοτική Κοινότητα Κατερίνης συμμετέχει ενεργά σε καθημερινή βάση, όπου απαιτούνται εργασίες σε πεζοδρόμια, κλάδεμα δέντρων, καθαρισμός σε χώρους Πρασίνου, σε παιδικές χαρές  κ.ο.κ.


Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 16 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν εργασίες αποξήλωσης πλακιδίων - που είχαν υποστεί φυσικές φθορές - στα πεζοδρόμια μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Σβορώνου. 

Θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες τοποθέτηση νέων πλακιδίων και παράλληλα θα γίνουν εργασίες βελτίωσης του αύλειου χώρου των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων.

«Συνδράμουμε στο έργο των υπηρεσιών του Δήμου σε ό, τι αφορά την συντήρηση κοινόχρηστων χώρων στις γειτονιές της Κατερίνης και των οικισμών της. Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον της Δημοτικής Κοινότητας τόσο για την αισθητική αναβάθμιση, όσο και για την περιβαλλοντική προστασία της πόλης μας» σημειώνει σε δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης Κώστας Τσιουκάνης, ο οποίος, σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου επιβλέπει, αλλά και συμμετέχει ενεργά στις καθημερινές αυτές παρεμβάσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !