17 Αυγούστου 2012

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης


Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, πέτυχαν στις (10.08.2012) το απόγευμα τη σύλληψη, δύο ημεδαπών 44 και 51 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για κατοχή και διάθεση ναρκωτικών ουσιών και αντίσταση.


Ειδικότερα, στο Ρετζίκι Θεσσαλονίκης, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 44χρονος κατέχει και εμπορεύεται ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε άτομα των Νομών Σερρών και Θεσσαλονίκης και κατόπιν οργανωμένης επιχείρησης αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, εντοπίστηκε ο 44χρονος να εισέρχεται σε φανοποιείο το οποίο ανήκει στον 51χρονο και σε ένα ακόμη άτομο.
Κατά τον έλεγχο του φανοποιείου ο 44χρονος επιχείρησε ανεπιτυχώς να διαφύγει και συνελήφθη μαζί με τον 51χρονο, ενώ ο έτερος ιδιοκτήτης του φανοποιείου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διάθεση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή, διέφυγε και αναζητείται.
Σε αστυνομικό έλεγχο του φανοποιείου, των οχημάτων και των οικιών των συλληφθέντων και του ατόμου που διέφυγε τη σύλληψη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
  • 3.175,5 γραμμάρια κάνναβης
  • 4 κινητά τηλέφωνα
  • 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • 1 αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι κάνναβης
  • 1 εκτοξευτήρας φωτοβολίδων τύπου μπρελόκ και
  • 3 Ι.Χ. Επιβατικά αυτοκίνητα.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !