19 Ιουλίου 2012

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 5ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η θεατρική παράσταση με τίτλο  « Το  ξύλο βγήκε από τον παράδεισο»  σε σενάριο του Αλέκου Σακελλάριου  από τα  παιδιά της θεατρικής ομάδας  του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης  με την  επιμέλεια  των καθηγητών τους Αθηνάς  Τσάλα,  Αναστάσιου Αετόπουλου, Γεωργίου Καρυωτάκη και την αμέριστη συμπαράσταση του διευθυντή μας Βασίλειου Μπιτόπουλου. 


Σε  μια  ζεστή  καλοκαιρινή βραδιά  την Τρίτη  10 Ιουλίου 2012  το  Δημοτικό Θέατρο  Κατερίνης  κατακλύστηκε από κόσμο και  οι μαθητές  με  ενθουσιασμό αλλά  και υπευθυνότητα   υποδύθηκαν ρόλους μεγάλων ηθοποιών και εισέπραξαν τα χειροκροτήματα των παρευρισκομένων. Στην παράσταση αυτή του σχολείου μας συνέδραμαν το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Σεραφείμ ELECTRONET, ο Ποντιακός Σύλλογος Κατερίνης «Παναγία Σουμελά», η Ένωση Ποντίων Πιερίας, το Εργαστήρι Κρητικής και Πολιτιστικής Παράδοσης Πιερίας "ΤΟ ΞΑΘΕΡΙ" και ο Πολιτιστικός Οργανισμός Κατερίνης. Τέλος πολύ σημαντική υπήρξε  και η βοήθεια των τοπικών Μ.Μ.Ε στην προβολή της προσπάθειάς μας.
Αξίζει  επίσης  να σημειωθεί  ότι το  5ο Γυμνάσιο  Κατερίνης  παρουσιάζει  θεατρικές  παραστάσεις για  πολλά συνεχόμενα έτη.
Για τη δημοσιογραφική ομάδα του σχολείου μας
Μαρία Πιτσίλκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !