19 Ιουλίου 2012

Φαμπίνιο στο scorernews.gr:«Ιστορικός σύλλογος ο Πιερικός»


Συνέντευξη στην Αγγελική Κουρεμένου

Για την μεταγραφή του στον Πιερικό μίλησε αποκλειστικά στο www.scorernews.gr ο  ο Φάμπιο Αογκούστο Μασάδο ή ο γνωστός σε όλους Φαμπίνιο.

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να πει το «ναι» στον «ασπρόμαυρο» σύλλογο, ενώ… ύμνους εξέφρασε και για τον προπονητή της ομάδας της Κατερίνης, Νίκο Γκούλη.

Τέλος,  δεν παρέλειψε να αναφερθεί μεταξύ άλλων για το αν τον φόβισε η επιστροφή του στην Ελλάδα λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά και για τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Φαμπίνιο στο www.scorernews.gr:


Αρχικά θέλω να μου πεις για την επιλογή σου να επιστρέψεις στην Ελλάδα και να υπογράψεις στον Πιερικό;


«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα Ελλάδα, μετά από 8 μήνες στην Βραζιλία.  Απο εκεί και πέρα την φετινή χρονιά θα αγωνίζομαι σε ένα ιστορικό σύλλογο, τον Πιερικό και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

-Δεν σε φόβισε το γεγονός ότι η Ελλάδα και όχι μόνο κυριαρχείται από την οικονομική κρίση, στην απόφαση σου να επιστρέψεις;


«Οι Έλληνες είναι ένας λαός που ξέρει να περνά καλά και στα δύσκολα. Έχω ζήσει έξι χρόνια στην Ελλάδα και την έχω αγαπήσει αυτή την χώρα».

-Ο λόγος που σε έκανε να αποδεχτείς την πρόταση του Πιερικού;

«Με κέρδισαν οι άνθρωποι του συλλόγου  και κυρίως ο πρόεδρος, ο οποίος αγαπάει τον Πιερικό και λειτουργεί μόνο για το καλό της ομάδας».

-Στόχος σου;

«Πρώτα απ'όλα ήρθα να δουλέψω σε έναν σύλλογο με σοβαρό πρόεδρο και πολύ καλό προπονητή, με τον οποίο είχα συνεργαστεί και στον Ιωνικό. Τον κ.Γκούλη τον  θεωρώ από τους καλύτερους προπονητές της Ελλάδος. Εκτός αυτού ήρθα σε μία ομάδα με πολύ καλό γήπεδο και σε συνεργασία με τους συμπαίκτες μου  και με σκληρή δουλειά πιστεύω πως θα καταφέρουμε να κάνουμε μία αξιοπρεπή πορεία την χρονιά που μας έρχεται. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παλέψουμε όλοι για το καλό του Πιερικού».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !