15 Σεπτεμβρίου 2011

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΔΥΟ ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ




Το περασμένο Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη οι Βαλκανικοί Αγώνες Κωπηλασίας 2011. Οι αγώνες διεξήχθησαν σον Κεράτιο κόλπο, παίρνοντας εκκίνηση ακριβώς κάτω από το Πατριαρχείο στο Φανάρι.


                Από το Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης συμμετείχαν με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας οι αθλητές Ζέρβας Ειρηναίος και Μπικογιάννης Γιάννης οι οποίοι συνεχίζοντας τις επιτυχίες στις οποίες μας έχουν συνηθίσει οι αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. επέστρεψαν με δυο μετάλλια ο καθένας στις αποσκευές τους.
                Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 10/9 οι δυο κατερινιώτες αθλητές (χρυσοί πανελληνιονίκες στην τετράκωπο φέτος) αγωνίστηκαν στην οκτάκωπο παίδων όπου και κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο τερματίζοντας δεύτεροι πίσω από το πλήρωμα της Ρουμανίας, ενώ τρίτο τερμάτισε το πλήρωμα της Σερβίας.

                Την Κυριακή 11/9 οι αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ. αγωνίστηκαν στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου παίδων, όπου μετά από μια πολύ δυνατή κούρσα, κατέκτησαν και πάλι το αργυρό μετάλλιο, τερματίζοντας λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο πίσω από τη δίκωπο της Ρουμανίας, ενώ τρίτοι τερμάτισαν οι Τούρκοι.
                Ο προπονητής του τμήματος κωπηλασίας του Ν.Ο.ΚΑΤ. κος Μπικογιάννης ο οποίος παραβρέθηκε στους αγώνες δήλωσε: «οι αθλητές μας πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και αν και συμμετείχαν για πρώτη  φορά σε διεθνείς αγώνες κατάφεραν να διακριθούν αφήνοντας  πολύ μεγάλες ελπίδες για το μέλλον».
                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !