15 Σεπτεμβρίου 2011

"Πετάει" η 25η Μαρτίου ...νικώντας για δεύτερη φορά τον Πιερικό με 2-1 !




Δυνατό Φιλικό παιχνίδι για τα παιδικά τμήματα
ΑΜΣ 25η Μαρτίου – Πιερικός
2 -1 


Δυνατό φιλικό παιχνίδι για τα παιδικά τμήματα (Γεννηθέντες 1997-98) του Πιερικού και του ΑΜΣ 25ης Μαρτίου έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Ερασιτεχνικής ομάδας. Παρά τη ζέστη οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο με κοντινές πάσες και δυνατές μονομαχίες.


 Το σκόρ άνοιξε ο Κουνδής για την ομάδα του Πιερικού μετά από λάθος σε εκτέλεση φάουλ για τη γηπεδούχο ομάδα στην αντεπίθεση πήρε τη μπάλα από αριστερά πλάσαρε τον Ζέρβα και έγραψε το 0 -1 . Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Μαρτίου ανέβηκε και ισοφάρισε στο 70’ με τον Καραγκιοζίδη με σουτ έξω από την περιοχή. Μετά από δέκα λεπτά προηγήθηκε στο σκορ κάνοντας την ανατροπή με τον Παρσαντανιάν που ξέφυγε από δεξιά και πλάσαρε τον εξερχόμενο τερματοφύλακα του Πιερικού σκορπίζοντας χαρά στους συμπαίκτες και στους φιλάθλους της ομάδας.
Στη φώτο η ομάδα της Μαρτίου με τον προπονητή ΗΛΙΑ ΜΠΑΖΑΚΟ

 Στο τέλος του παιχνιδιού δόθηκαν τα χέρια από τους αθλητές των δύο ομάδων με την παραίνεση και των προπονητών μιας και αρκετοί είναι συμμαθητές στα σχολεία της Κατερίνης και συμπαίκτες στη Μικτή Πιερίας και όλοι προσδοκούμε στην ανάταση του Πιερικού ποδοσφαίρου.




1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΘΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !