27 Αυγούστου 2011

Αγιασμός του Θερμαϊκού Κορινού




Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Κορινού ο αγιασμός της τοπικής ομάδας "Θερμαϊκού", παρουσία του ποδοσφαιρικού και προπονητικού τιμ, της διοίκησης, αλλά και αρχών της πόλης και του Νομού.



Στον αγιασμό παραβρέθηκαν εκτός του ποδοσφαιρικού τμήματος και των προπονητών Μπάμπη Μουστακίδη και Μπάμπη Μπίντα ο πρόεδρος Γιώργος Ναβροζιάδης, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Μπουγιουκλής, ο Υπεύθυνος δημ. Σχέσεων Γιαλαμίδης Λεωνίδας, ο Έφορος ιματισμού Παναγιώτης Σπανός καθώς και τα μέλη Νικόλαος Λεπενιώτης - Αλέξανδρος Καλτσίδης και οι Γενικοί  Αρχηγοί Θεόδωρος Σιδηρόπουλος και Κώστας Παγκλίδης.

Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους τον αγιασμό ο Γιώτης Ιορδανίδης ως εκπρόσωπος του Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Γιάννη Αμοιρίδη, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Στέργιος Μπουσνάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Αντώνης Παπαγιαννούλης, ο Προεδρος της τοπικής κοινότητας Κορινού Ιωάννης Μορθανάσης, και ο Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Μάντζιος.

Τον αγιασμό τέλεσαν ο π. Βασίλειος Γκαντάς και ο π. Χρήστος Καλόγηρος και ευχήθηκαν υγεία και επιτυχίες στην ομάδα του Κορινού



ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !