27 Αυγούστου 2011

Υπογράφτηκε η παραχώρηση του θαλάσσιου χώρου για την κατασκευή τεχνητού υφάλου στο Λιτόχωρο -



Υπογράφτηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών στις 18 Αυγούστου 2011, η απόφαση παραχώρησης του δικαιώματος χρήσης θαλάσσιου χώρου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την κατασκευή τεχνητού υφάλου στη θαλάσσια περιοχή στο ύψος του Λιτοχώρου, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε από την αρμόδια υπηρεσία, ο βουλευτής Πιερίας Γιάννης Αμοιρίδης.


Η απόφαση για παραχώρηση (με αριθ.πρωτ.:1077922/2650/Β0010 και ημερομηνία 18-08-2011)υπογράφτηκε με σκοπό ο συγκεκριμένος θαλάσσιος χώρος να χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση του έργου «κατασκευή τεχνητού υφάλου» και σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχουν τεθεί από τους αρμόδιους φορείς


Σχολιάζοντας το κλίμα ανησυχίας που δημιουργήθηκε πρόσφατα, για καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου με κίνδυνο ακόμη και να χαθεί η χρηματοδότησή του, ο κ. Αμοιρίδης ανέφερε, ότι πλέον δεν υπάρχει κίνδυνος, αφού όπως αποδεικνύεται οι διαδικασίες από πλευράς υπηρεσιών και υπουργείου, είχαν ολοκληρωθεί μέρες πριν ακόμη δημοσιοποιηθεί η ανησυχία υπηρεσιακών και πολιτικών παραγόντων του νομού μας.
«Το υπουργείο Οικονομικών, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, την ανάγκη επιτάχυνσης στην απορρόφηση των κονδυλίων, ειδικά όταν υπάρχουν ώριμα έργα που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος», κατέληξε ο κ. Αμοιρίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !