4 Μαΐου 2011

Φιλοξενία Ελλήνων και ξένων αστυνομικών στην ΠιερίαΟλοκληρώθηκε το 27ο πανελλήνιο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) που φέτος φιλοξενήθηκε στην Πιερία, από την Πέμπτη 28 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 1 Μαΐου 2011. Η φιλοξενία έγινε στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Mediterranean Village στην Παραλία Δ. Κατερίνης.
Τις αποστολές, που ήρθαν από την περασμένη Τετάρτη 27/4, υποδέχθηκε η Διοίκηση του Τμήματος Πιερίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, που αποτελείται από τους Χρήστο Δέλλα (Πρόεδρο Πιερίας και Γ.Γ. του Εθνικού Τμήματος), Γιώργο Καραθανάση (Αντιπρόεδρο), Κωνσταντίνο Πολυμένη (Αντιπρόεδρο), Ράνια Μπεσλεμέ (Αντιπρόεδρο), Δημήτριο Αδαμόπουλο (Γραμματέα), Άγγελο Κυριόπουλο (Ταμία), Αλέκο Γιουμίδη (Αναπληρωτή Ταμία), Ζωή Καλαϊτζίδου (Αναπληρώτρια Γραμματέα) και Αθανάσιο Κουμασίτη (Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων).
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Στο πλαίσιο του συνεδρίου φιλοξενήθηκαν περί τα 280 άτομα και συγκεκριμένα, αστυνομικοί, παρατηρητές, οικογένειες αστυνομικών καθώς επίσης και κάποιοι φίλοι της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών που συνοδεύουν τις αποστολές.
Φέτος οι αστυνομικοί που συμμετείχαν ως σύνεδροι στο 27ο συνέδριο της I.P.A. προέρχονταν όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από την Κύπρο, την Ιταλία, την Τουρκία, τη Σερβία, τη Ρουμανία, τη Γερμανία, την Αγγλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγιναν και επισκέψεις σε διάφορες περιοχές του Δήμου Δίου Ολύμπου και συγκεκριμένα στον Πλαταμώνα, στον Παλιό Παντελεήμονα, στο Αρχαίο Δίον, στο Λιτόχωρο, στο Ναυτικό Μουσείο του Λιτοχώρου, στον Όλυμπο, στο "Αλεξάνδρειο Ίδρυμα" που βρίσκεται στο Λιτόχωρο, στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω. Επίσης, επισκέψεις έγιναν και στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και συγκεκριμένα στη Βεργίνα και στη Βέροια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !