15 Απριλίου 2011

Η χορωδία Μικρασιατών Πιερίας σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χορωδιών στην Αθήνα




Στις 9 Απριλίου 2011, ημέρα Σάββατο, στη Θεατρική σκηνή "Κάρολος Κουν" στην Αθήνα, η χορωδία Μικρασιατών Πιερίας απέσπασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το 1ο βραβείο ανάμεσα σε 15 χορωδίες που διαγωνίστηκαν.
Θερμά συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες στα μέλη της χορωδίας, στον μαέστρο μας το κ. Νίκο Πατρή, καθώς και στους μουσικούς που συνόδεψαν τη χορωδία: Νίκο Μούμο, Νίκο Κατσιούλα, Διονύση Πατρή. Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους φίλους που συνόδεψαν και συμμερίστηκαν τη χαρά μας σ' αυτό το ταξίδι.
Επ' ευκαιρία της συμμετοχής μας στον πανελλήνιο διαγωνισμό Χ.Ο.Ν. που διεξήχθη στον Αλιμο, φροντίσαμε το ταξίδι μας να εμπλουτιστεί και με άλλες επισκέψεις.
Έτσι την Κυριακή 10/4/2011 επισκεφθήκαμε την μονή της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου και το μεσημέρι απολαύσαμε καφέ και θαλασσινά στην όμορφη Χαλκίδα.
Ήταν ένα όμορφο και ξένοιαστο Σαββατοκύριακο, όπου μικροί και μεγάλοι μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας, ξεδώσαμε κάνοντας βόλτα με το τρενάκι στη Χαλκίδα, χορεύοντας και τραγουδώντας στο λεωφορείο.
Ήμασταν όλοι συνομήλικοι. Απόδειξη πως η χαρά δεν είναι προνόμιο μόνο των μικρών ή των πλουσίων στις μέρες μας. Είδαμε τα σκάφη των λεφτάδων να πλέουν στο Σαρωνικό, μιας και το ξενοδοχείο μας βρισκόταν στο Παλιό Φάληρο μπροστά στη θάλασσα με θέα το απέραντο γαλάζιο από τον 7ο όροφο που πήραμε το λουκούλλειο πρωινό μας, αλλά το δικό μας κέφι αρμένισε από την Μακεδονία μέχρι τη Νότια Ελλάδα με πρίμο αεράκι. Η θετική ενέργεια όλων μας έφερε νικητές στην όμορφη πόλη μας.
Ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !