15 Απριλίου 2011

Λειτουργεί και απογεύματα το Νοσοκομείο Κατερίνης
Ξεκίνησε η λειτουργία του Ολοήμερου Νοσοκομείου και στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, με στόχο την  καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, οι οποίοι πλέον θα έχουν περισσότερες ώρες καθημερινά για εξετάσεις και υπερβάσεις.
Το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης λειτουργεί πλέον και τις απογευματινές ώρες, όπου μπορούν οι ασθενείς να πραγματοποιούν διάφορες εξετάσεις. 

ΟΙ ΔΑΠΑΝΕΣ
Σε ό,τι αφορά στις δαπάνες, στη σχετική υπουργική απόφαση αναφέρεται πως θα επιβαρύνεται το ταμείο του ασθενούς, για την ιατρική επίσκεψη αλλά και για τις διαγνωστικές, θεραπευτικές και επεµβατικές πράξεις, που πραγματοποιούνται πέραν του τακτικού ωραρίου. Αν ο ασθενής δεν είναι ασφαλισμένος, καταβάλλει στο νοσοκομείο αμοιβή για τις πράξεις αυτές, με το ισχύον κάθε φορά τιμολόγιο.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες θα αποζημιώνονται από τα ασφαλιστικά ταμεία για τα οποία έχει εξασφαλιστεί έκπτωση έως 20% σε σχέση με τα τιμολόγια του ιδιωτικού τομέα. Οι ασθενείς, εκτός από τη δυνατότητα να επισκεφθούν οποιοδήποτε νοσοκομειακό ή πανεπιστημιακό γιατρό της επιλογής τους, θα μπορούν να πραγματοποιούν και όλες τις εργαστηριακές, διαγνωστικές και απεικονιστικές εξετάσεις. Επιπλέον, θα μπορούν να υποβληθούν και σε μικροεπεμβάσεις.

ΑΜΟΙΒΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης , η  αμοιβή για την επίσκεψη, διαμορφώνεται ως εξής:

* για ιατρό με βαθμό Δ/ντή                 50 ευρώ
* για ιατρό με βαθμό Επιμελητή Α’    40 ευρώ
* για ιατρό με βαθμό Επιμελητή Β’    30 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !