29 Ιουλίου 2023

Περιπολικό τρακτέρ....στην Ουαλία !
Η “αγροτική αστυνομία” της Ουαλίας εξοπλίστηκε με ένα τελευταίας τεχνολογίας τρακτέρ, για περιπολίες και αποτροπή ληστειών αγροτικών προϊόντων και μηχανημάτων..


Έχει τελική ταχύτητα σχεδόν 40 χιλιόμετρα την ώρα, σειρήνα, φάρο, φώτα ελέγχου και βαμμένο στα χρώματα της αστυνομίας, το νέο απόκτημα των διωκτικών αρχών στο Dyfed Powys της Ουαλίας αναμένεται να γίνει ο φόβος και τρόμος των παρανόμων της περιοχής.
Έστω των παρανόμων που έχουν βάλει στο μάτι την αγροτική παραγωγή των κατοίκων της περιοχής, τη σοδειά τους, τα αγροτικά τους μηχανήματα. Όλοι αυτοί οι επίδοξοι εγκληματίες έχουν πλέον ακόμα έναν λόγο να ανησυχούν: το νέο περιπολικό – τρακτέρ με το οποίο εφοδιάστηκαν τα στελέχη της αγροτικής αστυνομίας της περιοχής. Ένα “εργαλείο” χάρη στο οποίο μπορούν να περιπολούν σε όλα τα εδάφη της περιοχής, στα κτήματα, στα ρυάκια και στην καλλιεργήσιμη περιοχή, παντού όπου δεν μπορούν να κινηθούν τα… συμβατικά περιπολικά τους οχήματα.

Όπως έγινε γνωστό οι αστυνομικοί θα χρησιμοποιήσουν το νέο τους τρακτέρ για να επισκέπτονται σε τακτά διαστήματα αγροτικές φάρμες, απομακρυσμένα κτήματα και αποθήκες σιτηρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !