1 Νοεμβρίου 2014

ΔΩΡΕΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΙΤΡΟΥΣΤην Παρασκευή 31 Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος πραγματοποίησε επίσκεψη στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, όπου είχε συνάντηση συνεργασίας με τον Διευθυντή Δημήτριο Κυριακού και καθηγητές της σχολικής αυτής μονάδας.

Στα πλαίσια της επίσκεψης, συναντήθηκε και τους μαθητές της α΄ γυμνασίου, στους οποίους και δώρισε το Εγχειρίδιο Εκμάνθησης Βυζαντινής Μουσικής. Οι μαθητές εκδήλωσαν πληθωρικά τον ενθουσιασμό τους, ενώ ο Διευθυντής εξέφρασε τις ευχαριστίες του Συλλόγου Διδασκόντων και όλης της Εκπαιδευτικής Κοινότητας,  για τη δωρεά των βιβλίων, τη γενικότερη στήριξη του εκπαιδευτικού και παιδαγωγικού έργου, αλλά και την επίσκεψη του Επισκόπου.

Στο πνεύμα της καλής συνεργασίας και επικοινωνίας, το σύνολο βυζαντινής μουσικής, αποτελούμενο από δύο καθηγητές και πολυμελή χορωδία μαθητών, θα ψάλλει κατά τη Θ. Λειτουργία της ονομαστικής εορτής του Σεβασμιωτάτου, την προσεχή Δευτέρα 3 Νοεμβρίου στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ν. Περιστάσεως Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !