27 Νοεμβρίου 2014

Εξιχνιάστηκε υπόθεση αρπαγής ανηλίκου στην Περαία Θεσσαλονίκης

Η πολύμηνη και συστηματική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση υπόθεσης αρπαγής 5χρονου αγοριού, που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες της 08-08-2014, στην Περαία Θεσσαλονίκης.  

Ταυτοποιήθηκε, ως δράστης 33χρονος ομογενής, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για αρπαγή ανηλίκου, κλοπή και παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών.
Ο δράστης εντοπίστηκε στη Χανιώτη Χαλκιδικής και συνελήφθη στο πλαίσιο αιφνιδιαστικής αστυνομικής επιχείρησης, η οποία έλαβε χώρα βραδινές ώρες της 25-11-2014.
Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά δισκία, ενώ επιπλέον εκκρεμεί σε βάρος του μία (1) απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών, για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, υπενθυμίζεται ότι, μεσημβρινές ώρες της 08-08-2014, στην Περαία Θεσσαλονίκης, ο δράστης αφαίρεσε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο 38χρονου ημεδαπού, εντός του οποίου βρίσκονταν ο πεντάχρονος γιος του ιδιοκτήτη.
Έπειτα από εκτεταμένες αστυνομικές αναζητήσεις, το κλεμμένο όχημα με το νήπιο εντοπίστηκε στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης, όπου το εγκατέλειψε ο 33χρονος, αφού προηγουμένως αφαίρεσε από το εσωτερικό του μία τσάντα, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ. Ακολούθως ο δράστης επιβιβάστηκε σε «ΤΑΧΙ», το οποίο τον μετέφερε και αποβίβασε στον Φοίνικα Καλαμαριάς.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !